Face.ge is a social network offering you an opportunity tocommunicate with your friends, meet new people and find out what otherpeople think about you. For using the site log in or register!
top blog

ლობიო ხორცითა და სოკოთი


საჭირო მასალა: 500 გ ღორის ხორცი, 200 გ ლობიო, 300 გ პამიდორი, 300 გ სოკო, 200 გ ბულგარული წიწაკა, 150 გ ხახვი, ზეთი მოსაშუშად, პილპილი, მარილი გემოვნებით, თითო კონა კამა და ოხრახუში.

მომზადება: ლობიო მოვხარშოთ, წვრილად დავჭრად ხახვი და მოვშუშოთ ზეთში, დავუმატოთ ხორცის ნაჭრები და განვაგრძოთ შუშვა. ხორცის მომზადების შემდეგ დავუმატოთ დაჭრილი სოკო, მარილი, პილპილი, მოგრძო ზოლებად დაჭრილი ბულგარული წიწაკა და 5 წუთის განმავლობაში გავაჩეროთ ცეცხლზე. ბოლოს დავამატოთ კანგაცლილი და დაჭრილი პამოდორი. 3-4 წუთის შემდეგ ხორცი და ბოსტნეული ფენა-ფენა გადავიტანოთ ქოთანში, დავამატოთ 0.5 ჭიქა წყალი, თავზე დავახუროთ და 1 საათით 180 გრადუს ტემპერატურაზე გახურებულ ღუმელში შევდგათ.


Tags:

 
Interesting
positive votes: 5  |  negative votes: 0

Write comment:

 

© 2017 Face.ge - all rights reserved.