Face.ge is a social network offering you an opportunity tocommunicate with your friends, meet new people and find out what otherpeople think about you. For using the site log in or register!
top blog

შემწვარი გოჭი აჯიკით


გოჭი უფრო გემრიელი გამოვა, თუ წინასწარ მის მუცელში დაჭრილ და აჯიკაში არეულ, მისივე გულ-ღვიძლს მოათავსებთ, გოჭის მუცელს სამზარეულოს ძაფით ამოკერავთ და ისე შეწვავთ.
მომზადებამდე გოჭი გაასუფთავეთ, გარეცხეთ და გაამშრალეთ, აჯიკისთვის მოამზადეთ ინგრედიენტები: დანაყილი ნიორი, დაჭრილი წითელი წიწაკა, ხმელი ქინძი, მარილი. გოჭს აჯიკა წაუსვით მუცლის ღრუშიც. აჯიკაწასმული გოჭი 200-ზე გახურებულ ღუმელში შედგით შესაწვავად. გოჭის შეწვა დაიწყეთ მაღალ ტემპერატურაზე. როდესაც კანი ოდნავ მოიბრაწება, ცეცხლს დაუწიეთ საშუალო ტემპერატურამდე და შეწვა ასე
გააგრძელეთ. დროგამოშვებით გამოიღეთ და თავისივე გამოყოფილი ცხიმი მოასხით. აქა-იქ ჩანგლით ჩაჩხვლიტეთ,რომ ხორცი შიგნიდანაც შეიწვას. გოჭს ყველა მხრიდან წაუსვით აჯიკა, და მიიტანეთ სუფრასთან.

Tags:

 
Interesting
positive votes: 0  |  negative votes: 0

Write comment:

 

© 2018 Face.ge - all rights reserved.